Flaman webáruház logója

Rendelési Szabályzat

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a vásárlók megrendelését a lehető leggyorsabban, minden gond nélkül teljesítsük. Éppen ezért, a félreértések elkerülése végett kérjük, mielőtt rendelne olvassa el az alábbi szabályzatot.

I. A Rendelési Szabályzat elfogadása

A weblap látogatója (továbbiakban: Ügyfél) a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Rendelési Szabályzat feltételeit elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el, a weblapot úgy használja, hogy az elolvasott feltételeket érti és elfogadja.

II. A rendelés teljesítésének területe

A rendelés teljesítése egyelőre csak Magyarország területére érvényes, az országon kívülre nem tudunk rendelést elfogadni.

III. A rendelés teljesítésének módjai

Személyes átvétel a telephelyünkön - fizetés készpénzzel:

A telephelyen történő átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, minden esetben a telefonos visszaigazolást követően. Amennyiben ezt az átvételi módot választja, az áru átvételére a megrendelés visszaigazolását követő 21 munkanapon belül van lehetősége. Címünket megtalálja az Kapcsolat menüpont alatt.

Kiszállítás - fizetés a szállítási címen:

A bútorokat a www.flamanbutor.hu alkalmazottjai szállítják, de szükség esetén harmadik fél segítségét alvállalkozóként/közreműködőként is igénybe veheti. A kiszállítás előre egyeztetett időpontban történik. Kézbesíthetetlenség esetén a címzettel szemben jogi eljárást kezdeményezhetünk, a szállítási költség megtérítése címén, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol az egyeztetett időben át tudja venni az árut.
Házhozszállítás esetén a megrendelt termékeket kizárólag a megadott címig áll módunkban szállítani, a házba, emeletre szállításról az ügyfélnek kell gondoskodnia!

IV. Ár

A termék ára magában foglalja az ÁFA-t (27%). A weblapon (www.flamanbutor.hu) közétett árak változtatásának jogát a Flaman Bútor Manufaktúra Kft. (továbbiakban Szolgáltató) fenntartja, a módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt bútorok vételárát nem befolyásolja.

V. Szállítás

A Szolgáltató minden esetben egyezteti az Ügyféllel a szállítás időpontját. A Szolgáltató az árucikkek részletes információi között közzéteszi a várható maximális szállítási határidőt munkanapokban. Amennyiben a határidő mégsem tartható (pl.: beszállítók leállása) a Szolgáltató telefonon vagy e-mailen erről tájékoztatást küld az Ügyfélnek.
Szállítási költségekről tájékozódjon a Szállítási költségek menüpont alatt!

VI. Sikertelen kézbesítés

Az Ügyfél hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben az Ügyfelet terhelik.

VII. Elállási jog

A szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett áru vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

FONTOS!

Minden esetben a bútor tényleges árát fizetjük vissza, a hozzákapcsolódó szállítással, bonyolítással kapcsolatos költségek levonásával, még akkor is, ha a kiszállítás kedvezmény címén ingyenes volt! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

VIII. Reklamáció

Reklamációt csak a következő esetekben fogadunk el:

ha a kiszállított bútor hibás és azt az átvételkor a vásárló jelzi felénk.
Nem fogadunk el reklamációt, ha a Megrendelő meggondolta magát, de a bútor már gyártás alatt van.
Minden ilyen esetben a kiszállítás a Megrendelőt terheli, kivéve, ha a hiba mindent kizárólag a Flaman Bútor hibájából keletkezett.

IX. Garancia, szavatosság

A Szolgáltató weblapjáról megrendelt termékekre a Szolgáltató 1 év minőségi garanciát vállal. A Szolgáltató szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. szabályai irányadóak.
A Szolgáltató a törvényben előírt kötelezettségein felül biztosítja a gyártók által kínált extra garanciális lehetőségek igénybevételét.

X. Adatkezelés

A Szolgáltató jelen weblapra (www.flamanbutor.hu) érvényes adatkezelési irányelveit minden oldal alján feltünteti és a leírtak szerint jár el.

XI. Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen Rendelési Szabályzatát módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek - értékhatártól függően - a Székesfehérvári Városi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

support

Skype hívás: flamanbutor

  • Tisztelt Látogatóink!

    Cégünk 2020 Január 1-től megszüntette kárpizotott bútorainak gyárását és forgalmazását!

    Megértésüket köszönjük!

    Flaman Bútor Manufaktúra Kft.